Провокаторката Пам Хог представи зашеметяващи неща.

Познавачите на нейния стил начаса отчетоха, че предшестващите я впечатляващи експерименти - на Вивиян Уестууд и Луи Вуитон, в сравнение с нея са невинно цвете.

Малко е да се каже, че облеклата  на Пам са откровени: те редовно шокират публиката, особено когато са на гърба на Клаудия Шифър или Лейди Гага. Ако някой все още си мисли, че сценичният образ на Лейди Гага е нейна собствена заслуга, дълбоко греши: визията й се изпипва внимателно именно от Пам.

Ето защо винаги, когато предстои показ на нейна колекция, публиката си отваря очите на четири и очаква скандал. Очакванията, както казват очевидци, за пореден път и сега били надминати от продукцията на подиума. Моделите излизали в суперкъси поли или съвсем без поли, през воалите на прозрачните им костюми се виждало ясно, че не носят бельо. Посланието на Пам - стига сте се крили в черупките си! Бъдете открити за света и за хората край вас - тогава животът ще стане по-светъл.

Дали това е така - би могло да се спори. Репортери от жълтите издания забелязали, че след дефилето всички били в приповдигнато настроение. Особено мъжете, пишат от kliuki.bg.

И как иначе? Гледката на една булка, облечена по-скоро като “зайче” от нощен клуб, без съмнение е тонизираща. Или медицинската сестра, облечена, така да се каже, само отпред. Човек наистина се чуди дали моделите на Пам са недооблечени - или недосъблечени? Авангардно!