Мария винаги е била сред звездите, които се отличават с безупречен моден усет и визия.

Винаги елегантна и стилна, певицата неслучайно неколкократно е определяна от публиката за носител на наградата “Модна икона на годината“.

За пореден път Мария доказа това с един от тоалетите, на който заложи в последния си до момента музикален проект – “Твоите 100 лица“. За една от визиите си Мария е избрала уникално по рода си, ръчно изработено боди на световноизвестния моден бранд Dsquared2, част от най-новата им колекция. Този тоалет се оказа, че е впечатлил не само Мария, но и много звезди от световна величина, сред които неотразимата Дженифър Лопес и сръбската поп звезда Йелена Карлеуша, в чиито профили в социалната мрежа могат да бъдат открити и техни кадри с него.

Мария също сподели интересен колаж в официалния си профил във Facebook, от който виждаме общото модно изкушение за известните дами. На коя от трите звезди бодито стои най-добре оставяме на вашата преценка, но Мария определено впечатли публиката с избора си на тази визия за новия си проект, защото тя подчертава още повече перфектните й мерки, пише planeta.tv.