Камелия приятно изненада почитателите си, разкривайки пред тях мили детайли от детството и младежките си години. Сексапилната певица позволи на феновете си да надникнат в миналото ѝ и да я видят как е изглеждала в ученическите си години. Днешната 49-годишна нахакана блондинка всъщност е било примерно пионерче с тъмна коса, разкрива черно-белият кадър, който певицата сподели на официалния си профил във Фейсбук преди броени дни. На фотографията малката Ками е с бретон и дълга кестенява плитка, преметната през едното ѝ рамо.

"Малко момиченце с големи мечти ... ех, животе!", е посланието към снимката, събрала до момента хиляди харесвания. Вчера пък гласовитата треньорка в музикалното предаване "Гласът на България" отново пренесе феновете си назад в миналото си с кадър, на който е вече разцъфваща девойка. На него Камелия е с очна линия, модерна за времето си и целеустремен поглед напред в бъдещето. В рамките само на един час фотосът събра над 3 100 лайка. "Пораснало момиче с палави мечти", е написала Камелия към запечатания спомен. Попфолк звездата е родена и учила в Чипровци и най-вероятно снимките са оттам.

Музикалният ѝ дебют е като солист на училищния хор, с който изпълнява руска песен през 1982 г., когато е на 11-годишна възраст.{*} Разбира се, и под двете снимки продължава да вали порой от коментари, кой от кой по-хвалебствен и възторжен. Някои дори изразиха мнение, че с възрастта Камелия е станала още по-красива. "Няма голяма разлика", "И като малка, и като голяма си хубавелка", "Как си ти личи дяволската закачлива усмивчица още от тогава!", "Красота", "И тогава, и сега, и с грим, и без грим, красивото си е красиво, винаги УНИКАЛНА!", гласят част от коментарите под снимките.

снимки и източник:woman.bg