От няколко дни Галин е в Мексико, където се радва на една екзотична и различна ваканция. Певецът изпрати поздрави от рая на всички свои почитатели, а там той е в компанията на най-специалната жена в живота си – неговата майка.

“Една жена закърми ме със обич. Една жена живот за мен си дава. Една жена целува ме през сълзи и грешките за сетен път прощава. Една жена ме учи да съм смел. Една жена щом падна ме издига. Една жена от болката ми взема и редом с мен до щастие достига. Обичам те, мамо”, написа Галин в социалните мрежи.

Това емоционално признание веднага докосна неговите последователи, които побързаха да го поздравят за уважението и респекта към неговата майка, защото в днешно време това са добродетели, които все по-рядко се срещат.

В Мексико Галин има възможност да се докосне до една различна култура и да получи ново вдъхновение. Той се снима с традиционна маска на племето тараумара или рарамури, което е коренното население на Северна Америка, по-точно на северозападно Мексико, чиито членове са прочути със способността си да бягат на свръх дълги разстояния.

източник: сикрет