Калифорния се превърна в огнен ад, след като огромни пожари се разразиха в щата и отнеха човешки животи, както и причиниха сериозни имуществени щети. Много хора загубиха домовете си заради пламъците, а най-пострадали са жителите на Малибу. Сред потърпевшите има редица звезди, което за пореден път доказва, че пред природата всички са равни независимо от финансовите си възможности. Любимецът на нежната половина от човечеството – Джерард Бътлър, е една от знаменитостите с дом, погълнат от огнената стихия.

"Връщам се у дома в Малибу след евакуацията. Съкрушителни времена за целия щат Калифорния. По-вдъхновен съм от всякога от куража, духа и саможертвата на пожарникарите. Благодаря ви", написа актьорът под кадър на изпепеления си дом. Майли Сайръс също е сред известните личности, които загубиха дома си. Тя сподели, че къщата ѝ е изгоряла, но поне животните и любимите ѝ хора са добре.

"Напълно съм съкрушена от пожарите, които засегнаха общността ни. За щастие аз съм от щастливците. Животните ми и любовта на моя живот са добре. Това е всичко, което има значение в момента. Къщата ми вече я няма, но спомените и моментите, които съм преживяла в дома си с любимите ми хора, са налице. Благодарна съм за всичко, което ми остана. Изпращам любов и благодарност към пожарникарите", написа певицата.

Орландо Блум разкри, че огънят е стигнал и до неговата къща. Актьорът не пропусна да изкаже и благодарност към пожарникарите. Ким Кардашиян се снима с племенницата си - дъщерята на Клоуи, и сподели, че важното в момента е, че всички от семейството са добре. Кортни сподели, че със семейството ѝ са били евакуирани, тъй като пожарите са стигнали до тяхната улица. Часове след първия пост красавицата успокои, че за щастие къщата ѝ не е пострадала. Домът на Кендъл Дженър също бе засегнат от огъня. Лейди Гага разкри, че и тя е евакуирана и не знае дали домът ѝ не е изгорял. Звездата призова хората да се молят един за друг и изказа съболезнованията си към близките на пострадалите.

източник: woman.bg