"Мис Плеймет" Нора Недкова заби най-богатия български морски капитан. Баровецът се казва Иван Георгиев и е от Варна. От години обаче не живеел в морската столица. Имал луксозни апартаменти в Монако и Ница. Възможно е свалката между Нора и Георгиев да е станала по градска линия. И двамата са родом от Варна.

Новата двойка е заедно от около месец, разкрива HotArena. Това личи и от Фейсбук профила на капитана. Плейбоят е публикувал свои снимки с Нора и нейна приятелка от заведение в Монако преди десетина дни. След това явно двамата са се върнали в София защото пак със снимки са се похвалили, че са били в софийските дискотеки.

Новият на Нора е капитан на яхти, а банковата му сметка е достатъчно тлъста, за да задоволи всяка прищявка на често усмиваната плеймейтка. Само личният му автомобил, супер луксозен бял Мерцедес, струва 200 000 евро с екстрите.

Последно за Нора се обсъждаше, че мачка чаршафите със Слави Трифонов. В последствие стана ясно, че плеймейтката сама пуснала слухът, за да се рекламира.