Тайната мисия на Камелия Веселинова в Къщата на Вип Брадър, била ''изпортена'' пред певицата Мариана Попова от колегата й Дани Милев.

Нисичкият музикант, известен с клюкарските си наклонности, разкрил на Мариана дълбоко пазената тайна, че ''принцеса Софи'', идваща от Берлин, всъщност е интимната половинка на Люси.

Мистерията била разбулена по време на излизането на Попова от Къщата преди десетина дни, когато тя имала съвместно участие на концерт с Дани Милев.

Първоначално изпълнителката била в шок от чутото и дори решила, че колегата й се бъзика с нея. Клюкарът обаче бил повече от убедителен в думите си и накрая Мариана се убедила, че той говори чистата истина.

След завръщането си в Къщата певицата решила да се прави на интелигентна пред останалите. Постъпвайки повече от подло и лицемерно, тя започнала да намеква, че едва ли не е по-умна от всички други и никой не може да я заблуди.

Както самите зрители видяха, преди дни Мариана твърдеше, че сама е надушила за мисията на София и малко по малко е навързала съмнителните факти от историята й. Нахалството на певицата стигна дотам, че си позволи да подложи на кръстосан разпит самата Люси Дяковска, подпитвайки дали София не й е гадже.

Постъпката е повече от лицемерна имайки предвид, че тя вече е била наясно с тайната на двете лесбийки. Фактът, че Мариана Попова е била едни гърди напред в сравнение със Съквартирантите по информираност, накара продуцентите да не признаят разконспирирането на тайната мисия на Камелия.

Макар че тя беше неуспешна, любимата на Люси Дяковска остана в Къщата, получавайки одобрението на звездите. Самата Мариана си призна откъде е научила тайната, а долната постъпка я принизи още повече в очите на Съквартирантите, пише ''Всеки ден'', цитира slava.bg.

*Люси и Камелия

Заглавна снимка: Elle