Мария Илиева ще стане част от традиционното вече Coca-Cola Happy Energy Tour.

Турнето ще се проведе за пета поредна година в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Русе. В него, освен Мария, ще се включат Жана Бергендорф, Криско, Атанас Колев, Михаела Филева, Venzy, Ангел, Моисей, Pavell, Venci Venc’, Кристо, Рафи, Део, Лео и Играта ще поднесат един наистина специален музикален подарък на феновете си. За първи път в историята на Coca-Cola Happy Energy Tour, любимите български звезди ще изпълнят добре познатите си хитове с изцяло нови аранжименти и то под акомпанимента на инструменти на живо.

Стартът на турнето е тази вечер във Варна, а Мария Илиева реши да сподели с феновете си колекцията си от обувки, с които ще се изяви на концертите.

"Стягам багажа за Coca-Cola Happy Energy Tour! :)))) Утре, 22.08., стартираме във Варна! Под Пантеона в Морската градина, точно в 19:00ч" - написа звездата вчера в своя профил във Фейсбук.

По всичко личи, че тази година певицата ще заложи на по-спортния стил, с нетърпение очакваме да разберем какви ще бъдат тоалетите, подбрани от Илиева.