Откакто с Мария Шарапова си казаха "Сбогом", тенис звездата Григор Димитров не може да се отърве от ухажорки.

Сред най-напористите кандидатки за сърцето му се оказва канадската красавица Южени Бушар, която освен доста напред в тенис-листата, се покачва убедително и в класацията за най-секси тенинистки, пише bliasak.bg.

21-годишната Южени хлътната по Гришо, след като двамата прекарали известно време заедно по време на турнир в мексиканския град Акапулко през 2013 г.

Клюката носи, че оттогава Бушар е решена на всичко, за да спечели вниманието на Димитров, тъй като помежду им имало невероятна химия.

Според запознати Григор и Южени не спирали да поддържат връзка, а папараци успяха да ги снимат как си спретват импровизиран мач на платформа насред океана, след което се къпали и плували заедно във водата.



И ако тогава Маша била единствената пречка между тях да се породят истински чувства и да се отдадат на очевидното привличане, днес тя вече не е фактор.

Ето защо не случайно се говори, че Гришо все по-често получавал обаждания и съобщения от старата си канадска дружка, които били съпроводени с покани за срещи.

*Южени