Бебето на Валери и Николета още не се е появило на бял свят, но снимки от стаята, в която ще нанка, вече плъзнаха из нета.

Както вече писахме, детският кът за дъщеричката им е готов.

След като бременната Ни Ло стана лице на известна марка за обзавеждане на детски стаи, от фирмата й помогнаха да направи възможно най-уютен бъдещия дом на бебето, пише kliuki.bg.

Обратно на очакванията – стаята не е розова. „Исках да избягам от баналното розово и да заложа на по-нестандартен цвят”, разказва плеймейтката.

Детският кът е решен в топли неутрални цветове като пясъчното, които същевременно са особено модерни в момента. Стените са в светло бежово в тон с гардеробчето и други аксесоари в стаята.

По този начин Лозанова се застрахова от евентуална грешка при определянето на пола. Може пък да се окаже срамежливо момченце, което е крило отличителния си мъжки белег пред видеозона…

Николета Лозанова е подходила практично и към детските уреди в стаята, като почти всички са сгъваеми и лесно преносими. Все пак с Валери ще се местят в Италия скоро.

Верен помощник на Ни Ло в избора на играчки била 3-годишната й племенница Мериан, с която дори направиха обща фотосесия за марката.