Бившият любовник на Джена, който изгърмя с 200 бона се оказа не депутат, а известен бизнесмен от Разлог.

Мъжът, чието име е Иван Стойчев предизвика грандиозен скандал преди седмица като разкри шокиращи факти за звездата.

Бизнесменът, който се занимава с дърводобив пропищя от певицата, че за по-малко от година го е завлякла с 200 000 лева. Певицата се запознала с него точно по времето, когато фирмата му спечелила 50 милиона от обществена поръчка за изграждане на софийското метро.

Младият баровец е ерген, на 36 години и бързо става един от най-успешните бизнесмени в България. Именно по тази причина Джена прави всичко възможно, за да го плени. За по-малко от година певицата успява да отмъкне от него 200 бона. А също така и ежемесечна издръжка за майка си в размер на 1 500 лева.

В знак на благодарност Джена го увенчава с огромни рога. Точно по същото време тя започва връзка с американското си гадже Гино Ташев или Джино Бианкалано.

*Любен Татарски открива заедно с Иван Стойчев (вдясно) обект

Двойката се появява по светските издания и твърдят, че са влюбени до уши. Някак встрани остава фактът, че младият мачо има съпруга и семейство в Щатите.

Двамата имат бурна, но доста кратка връзка, макар певицата да твърди друго. А запознати са категорични, че отношенията им са били само с цел пиар.

Що се отнася до измамения ерген Иван Стойчев приятелка на Джена разкрива, че и до днес певицата не спира да го нарича „психопат“. Независимо, че е отмъкнала едно малко състояние от джоба му.

След скандалните разкрития обаче фолк дивата сякаш е потънала вдън земя. И почти не вдига телефоните си, пише „ШОУ“, цитира hotarena.net.

*Джена