Зорница Линдарева е новата жена до Стефан Манов - Тачо. Само преди ден стана ясно, че Жени Калканджиева се развежда след 6 години брак с бащата на детето си и той вече се е изнесъл от семейното ложе.

Жени е наясно с факта, че Тачо и Зорница вече живеят заедно. Двамата се залюбили преди половин година, но изневерите на младока се превърнали в сериозна връзка, докато Калканджиева участвала в риалитито „Къртицата".

Манов явно си пада все по кралици на красотата, тъй като и новата му изгора има титли от конкурси. През 2010 година Линдарева печели конкурса „Мис Съмър Интернейшънъл". Зорница спечелила журито с перфектния си английски и висшето си образование, пише ''Всеки ден''. Миналата година пък става лице за месец март на унгарски моден бранд.

Една от най-близките й приятелки е моделката Галена Димова и в момента двете са заедно на море в Гърция. Дали и Тачо е с тях, не е ясно, но е много вероятно предвид изявата на Калканджиева двамата да са решили да избягат от шумотевицата, докато скандалът с развода на Тачо отшуми, пише ''Всеки ден''.

Самата Калканджиева винаги е твърдяла, че е широко скроена и не е ревнива, а за никого не е тайна, че за съжаление Тачо й е слагал рога не веднъж и дваж.

„Имаше период, в който двамата излизаха с компании, а Жени беше като куфар. Тачо се забавляваше, танцуваше, флиртуваше, а Жени пиеше сама на бара", споделят близки на двойката. Проблемът според тях е голямата възрастова разлика помежду им.

„Жени се беше наживяла, вече е улегнала, има друго мислене, Тачо е едно дете - иска да ходи по партита, да излиза по мъжки", смятат още приятели на семейството.

По думите им Манов така и не успял да излезе от сянката на Жени и това също задълбочило пропастта между тях. „Това не е първата им раздяла, но май ще е последната. Когато имаха проблем, Тачо заминаваше за Испания при родителите си и като се върнеше, нещата някак се изглаждаха", разказват още близките им.

Двамата имат син Жорко, за когото според Калканджиева ще продължават да поделят грижите си дори след раздялата.

„В интерес на истината той много се грижи за Жорко", споделя Калканджиева и допълва, че малкият още не знае, че двамата са се разделили, и тя му казвала, че татко е на работа.

Междувременно от Hotnews.bg забелязахме, че самата Зорница побърза да потвърди новината, че е новата любов на Тачо, публикувайки снощи негов фотос в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.