Маги Джанаварова посреща лятото с новата си песен "Сама". След близо две години усърдна работа по проекта, феновете могат да видят и видеото, показващо красивата българска природа край Владая. Идеята за мястото на снимките била на Маги, които решила да включи и виолончело. Докато камерата се въртяла в гората, комари атакували певицата от всички страни и тях буквално станала на решето.
Преди време Нора Караиванова предложила на Маги да чуе новата ѝ песен, от която тя мигновено била запленена и в последствие получила като подарък.


"За разлика от мен, Нора има качеството да краде и истории от приятели и познати, което е изключително важно за човек, който пише музика. Нужно е да умееш да вникваш в емоциите на хората около теб", разказа Маги Джанаварова. Текстът на "Сама" е на Нора Караиванова и Маги Джанаварова, музиката е на Нора Караиванова и Васко Иванов - Dexter, а аранжимента на Васко Иванов - Dexter. Видеото е заснето от режисьора Виктор Антонов – Rikk, който предложил Маги да бъде гола, и оператора Радослав Гочев.