Поп звездата Мария Илиева изненада приятелите и феновете си във Фейсбук, като пусна колаж на свои снимки, на които позира без грим.

На тях Мария е в леглото, облечена с червена потник.

Кадрите в профила на певицата са част от предизвикателството, което The Voice отправи към нея.

Ето и какво е написала изпълнителката на летния хит „Видимо доволни“ в статуса към публикацията:

Феновете на Мария побързаха да я похвалят за смелостта с коментари от сорта на: ''Евалата, малко са жените които се показват без тунинг'', '' За красотата на една жена се съди най-добре след като я видиш на сутринта. Без грим, само по усмивка! Мария, прекрасна си'', ''Хубавото си е хубаво и без грим!'', но други се позабавляваха на неин гръб с цветущи коментари от типа на: ''Как може да си качиш такава снимка... Хелоуин е подранил като гледам'', ''Бързо да се гримираш....бързо!'', ''Леле, ква е грозна без грим'' и ''Харесвам песните ти и нищо лично естествено, но не си от най-читавите без грим. Мисля, че по-добре ще бъде, ако ни радваш с грим!''. Трети пък едва я разпознаха: ''Ако не бяха публикувани тук тези снимки, нямаше дори да ми хрумне, че това е Мария Илиева. Еха... какво прави гримът....'', пише друг потребител.

А на вас харесва ли ви Мария без грим? Вижте я отблизо и гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.

Мария с грим: