Мира Добрева е една от ефектните дами в родния шоубизнес, които с гордост изтъкват физическите си достойнства. В момента телевизионната водеща се радва на летния сезон по родното Черноморие. И подобно на други хубавици публикува снимки от почивката си в социалните мрежи... Още в началото на седмицата Мира сподели кадър, на който демонстрира елегантна плажна визия.

Тя е заложила на цял черен бански и флопи шапка в същия цвят. Разбира се, не виждаме одухотворения ѝ поглед, тъй като е предпазила очите си с тъмни очила. В момента публикацията има над 1500 харесвания, а 46-годишната водеща получи редица комплименти за невероятната си фигура. А вие как намирате визията ѝ?

Припомняме ви, че в момента се заформя скандал между Мира и Ивайло Нойзи Цветков. След като бе нападната словесно от него, Добрева сподели публично разочарованието си, като разкри, че за нея Нойзи е представител на поколението на присмехулниците, от което младите не се вълнуват. Тя добавя още, че той е избрал пътя на омразата, за разлика от хората като нея, които се опитват да вървят напред с добро.