Минути след избора на новата Мис България, нейна снимка взриви мрежата. Негативните коментари не закъсняха. След това победителката Тамара Георгиева бе принудена да дава поредица от изявления в различни телевизионни студия. Само в новия епизод на предаването FaceControl, излъчено по Code Fashion TV, тя бе изправена пред най-голямото предизвикателство. Водещата Александра Иванова, зададе въпрос на своите над 35 000 последователи в социалните мрежи, какво искат да попитат миската. Много от тях пожелаха да я видят без грим. На живо, в ефир, Тамара свали грима си и остана “себе си”.


“Ти Тамара, ако си умна, а аз смятам, че ти се такава, трябва да направиш дефектите в ефект. Нос можеш да си направиш по всяко време, но акъл не се налива и тяло не се прави така лесно”, коментира една от гостенките в студиото Мария Бонева.
Междувременно „Папараци” отидоха на гости на майката и бабата на Тамара край София. "Такива глупости се писаха, които не мога да простя на вашите колеги. Това е срамота! От това, което пишете, мога да си отида от тоя свят. Ние сме почтено семейство". Това каза бабата на новата Мис България, а майка й обяви, че единственото й дете има тънко носле. Тя обаче отбягваше въпроса за гаджето на Тамара-Стивън Роуз, чиято майка според многото слухове е помогнала на новата най-красива българка да получи короната.