"Запознайте с нейно сладурско височество"- под това заглавие вестник "Дейли мейл " публикува снимки на 6-месечната принцеса Шарлот.

Кадрите са пуснати на официалната страница на двореца "Кенсингтън" в Twitter, пише ''Всеки ден''. Те са дело на гордата майка-херцогинята на Кеймбридж- Кейт Мидълтън. Тя ги е направила в началото на ноември в имението на семейството в Норфолк.

Кейт дори не е мислила да дава публичност на любителските си кадри. Но останала изненадващо доволна от резултата и заради това се съгласила те да бъдат пуснати в социалната мрежа.

На фотосите се вижда как малката сладуранка е седнала в огромно зелено кресло и се възторгва от своето плюшено кученце- играчка. И с просто око е видно,че още от сега Шарлот обещава да е копие на красивата си майка Кейт, докато нейният брат Джордж е взел русата коса на татко си Уилям.



Припомняме,че принцеса Шарлот, която е второ дете на Кейт и Уилям, се роди на 4 май тази година. Цялото й име е Шарлот Елизабет Даяна. кръстена на дядо си, престолонаследника принц Чарлз, на баба си кралица Елизабет II и на покойната майка на принц Уилям - Даяна, която загина в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 година.

Принцесата е пето правнуче на кралица Елизабет II и четвърта в линията за наследяване на престола.

Снимки: Twitter