Никол Шерцингер събра всички погледи с появата си на червения килим на филмовия фестивал в Кан. Нямаше как да е иначе, след като това бе дебютът ѝ на червения килим на престижния международен филмов фестивал в Кан. За своята първа премиера в рамките на кинофестивала - филмът BlacKkKlansman на режисьора Спайк Лий - тя бе облякла впечатляваща бяла рокля, дълга до земята, но с голи рамене.

Много звездни красавици вече показаха поне по един от зашеметяващите си тоалети, избрани за 71-ия филмов фестивал в Кан. Сега дойде ред и на половинката на Григор Димитров, която определено успя да направи впечатление с избора си на дреха. Съдията от американското музикално шоу за таланти X Factor бе прибрала косата си, разкривайки лицето и раменете си, което правеше визията ѝ още по-зашеметяваща. 39-годишната звезда бе избрала дълга бяла рокля, която напомняше на булчинска, но придаваше на Никол лебедова грациозност. Тоалетът - дело на ливанския моден бранд Ashi Studio - бе аранжиран с бели пера в горната част на корсета без презрамки и контрастираше чудесно със смуглата кожа на Шерцингер.

Виолетовите обеци с триъгълна форма, изработени от отделни камъчета, които певицата носеше на премиерата на филма BlacKkKlansman, идеално пасваха на снежнобялата рокля.

 

“It was all a dream...”

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on