След оспорвана напредвара на Bedroom Beach бе избрана новата “Мис Силикон”.

Тя се казва Габриела Попова, на 24 години от град Перник, съобщава "Флагман". Преди години, тя участва на друг конкурс за красота, където с лекота грабна голямата награда - силиконов бюст.

Българската двойничка на Адриана Лима- Mартина Юрукова се окичи с короната на Мис Естетик, като така си тръгна и с най- голямата материална награда от 2500 евро за процедури в най- престижната клиника за пластична и естетична хирургия в Лайпциг. Мартина е само на 21 и има няколко пластични операции. За нея знаем, че е от Стара Загора и е активен член на организация за защита на животите.



Първа подгласничка стана Моника Минкова от Враца, която е бивше крупие, а в момента по майчинство отглежда малкото си момченце. Втора и трета станаха Глория Аенска и Кристина Атанасова. Секси мацките от София впечатлиха с това, че бяха различни и освободени на сцената.

Глория впечатли с визията си и с безбройните си татуировки и пиерсинг. Тя се занимава с музика, пее и се изявява като диджей.



Бг Барбито Ралица Драганчева, за която толкова се коментираше дни преди конкурса не присъства на събитието нито като член на журито, нито пък беше и сред претендентките. Още по време на конкурса на Bеdroom Beach победителките дариха наградите си за Благотворителната кампания I’m Beautiful, която конкурсът провежда от три години съвместно с проф. Д-р Зиад Ал Чирики, собственик на една от най-добрите клиники в Лайпциг.