По всичко личи, че дъщерята на Гала - Мари е тръгнала да гони пътя на майка си като популярна личност. След като стана ясно, че през следващата седмица ще я видим в ролята на готвачка в новия сезон на кулинарното "Черешката на тортата", госпожицата изненада последователите си и с още нещо. А именно нова визия.

Мари е последвала примера на звездната си майка, чиято емблема е именно русия цвят на косата. Мари Константин, както се подписва в Инстаграм прави опити да се наложи като инфлуенсър и дори има над 71 000 последователи. И като значима личност в социалната мрежа тя реши да погъделичка любопитството на последователите си, като с половин уста им сподели, че ще ги сюрприйзира с нещо доста вълнуващо. Затова и някои предположиха най-напред, че тя ще им каже, че ще става майка - клюка, която обикаляше светските среди и по-рано. След като Мари отхвърли тази вероятност, всички започнаха да се питат - какво пък толкова ще обяви.

Оказа се, че момичето на Гала просто е решило да смени цвета на косата си. Мари определено успя да стресне всички, а до колко русото ѝ отива, оставаме на вашата преценка. Появиха се и спорове на кого повече прилича, като мненията наклониха везната към това, че е копие на нейния баща Константин, но пък е взела чаровната усмивка на популярната тв водеща.