След като лъсна авантюрата на Део с партньорката му Елена от "Денсинг старс", бившата му Лора не остана по-назад.

Тя се появи в столичен клуб под ръка с млад бизнесмен и за първи път демонстрира публично интимност с него.

Както вече писахме, новата тръпка на певицата се казва Мартин Грънчаров и е собственик на дискотека в Благоевград.

Двамата показали, че се обичат по време на парти за 25-ия му рожден ден, където се целували пред смаяните гости и обявили, че са заедно. Това стана едва пет дни, след като Део, призна за връзката си с танцьорката Елена.

Оказва се, че Лора е близка с Мартин от миналия декември, когато е поканена на участие в клуба му в Благоевград. Тогава тя още ходи с Део, но двамата се държат повече като приятели. В града родителите на момчето - Георги и Милка Грънчарови, са популярни. И двамата са бивши зъболекари.

Мартин не пожела да коментира дали наистина има връзка с дъщерята на Йордан Караджов и каза единствено: "Това не е ваша работа".

Между другото той се познава и с Део. "Добро момче е. Ако това е вярно, ще се радвам", коментира Део.

Миналия месец по време на ваканция в Африка, Лора и Део решават да сложат край на 8-годишната си връзка. След като се връщат в София, певицата се изнася от апартамента, в който двамата живееха заедно.

*Лора Караджова (най-вдясно) и 25-годишният Мартин Грънчаров отиват заедно на раздаването на първите български хип-хоп награди в началото на февруари. По средата е момиче, което посреща гостите на събитието