Синоптичката Никол Станкулова от няколко месеца има ново гадже. След като заряза един от най-богатите ергени на балканите чаровницата се хвана с неизвестен младеж, на име Александър.

Мускулестият мачо бе видян да се разхожда с красавицата в луксозното й возило.

Припомняме, че вече няколко месеца Никол не е с богатия милионер Ангел, който изпълняваше всичките й прищявки.  Младежът доскоро бе неотлъчно до нея, а след края на ВИП Брадър й подари луксозна кола за 100 000 лева. Въпреки дългогодишната им връзка двамата се разделиха скоро след риалити формата.  От пролетта Никол е с новата си изгора Александър.

На пръв поглед двамата изглеждат само приятели, но според запознати наскоро са се върнали от почивка в Сен Тропе. Пред хората избягват да се усмихват, не се докосват и се държат просто като познати.

Самата Никол даде да се разбере, че е разделена с бившето си гадже, но няма да коментира новата си връзка. „Това, че имам нов мъж до себе си, не мисля, че интересува когото и да било“, каза Никол.

Новият приятел нас синоптичката не е мултимилионер, но въпреки това не може да се оплаче от липса на финансови средства.  Луксозната им почивка на Ривиерата струва няколко хиляди лева, а освен това синоптичката обича да се носи в маркови дрехи, които струват доста повече от заплатата й в телевизията, пише "България днес", цитира hotarena.net.