Уникален кадър се появи в мрежата. На него се вижда изрязаният стомах на режисьора Люси Иларионов, който преди месец претърпя операция в турска клиника.

Преди операцията дължината на стомаха е била цели 30 см., а след изрязването му Люси сподели, че е с размерите на бебешко стомахче.

Тази стъпка Люси предприе, за да се отърве най-сетне от излишните килограми. Преди операцията той е тежал 175 кила. „ Надявам се промяната да е много голяма и да се видя такъв, какъвто бях преди.

"Сега съм 175 кг., ако стана 80 кг., ще е добре”, споделя Люси, пише hotarena.net.

Той е обнадежден, че ще сбъдне мечтата си, заради уверението на турските лекари. Казали му, че ще постигне килограмите, които иска, до септември-октомври.

Режисьорът признава, че операцията му струва 10 000 евро и откровено споделя и друго – решил да се оперира не само от суета, а и заради зачестили здравословни проблеми.

Преди време започнало да му тече кръв от носа и то през ден. Освен това силно се задъхвал, когато изкачвал стъпала. Не можел да преодолее и два-три етажа, без да усети недостиг на въздух и да започне да кашля. Отишъл на лекар и се оказало, че има захарен диабет. Той започнал да пие хапчета за сваляне на захарта, но пък страничният ефект бил често ходене до тоалетна, което пък пречело на работата му.

В момента Люси се възстановява от операцията и се чувства добре.