Кари Рейчърт е секс бомбата, която привлече вниманието на младия принц Хари. Нейни снимки показа „Дейли Мейл".

Кари заяви, че е целунала принца по време на дивото ласвегаско парти и че е била сама с него в хотелската му стая поне 20 минути, пише 24chasa.bg.

Въпреки всичко, тя държи да отбележи, че целувката не е била романтична, а само за забавление.

„Въпреки че всички бяха голи, това не беше оргия", добавя още Кари.

След избухването на скандала с голите снимки на Хари, 32-годишната Кари се оказа доста отзивчива към медиите и жадна за хорско внимание, пише "Дейли телеграф". Тя разпространи сама свои снимки в предизвикателни пози. Серията включва снимка по черен бански, която изглежда сякаш тя самата се е снимала в огледалото.

Кари е първата жена, която проговори за нощния купон на Хари в Лас Вегас, където кралската особа се оказа чисто гол след игра на стриптийз билярд. Тя обясни, че докато тя била само по бикини, принцът бил вече чисто гол. Хари бил голям джентълмен, но на партито бил напълно не на себе си.

Собственик на хотел твърди, че Кари е била привикана да се присъедини към партито на Хари, след като той и неговите приятели я набелязали докато била при басейна. Тя самата разказва, че е била поканена от човек от компанията на принца. "Няма да пропусна възможността да купонясвам с принц Хари", заявила тя. Когато се качила горе, купонът бил във вихъра си.

"Хари беше вече съблечен. Беше щуро, той изглеждаше сякаш бълнува. Имаше маса за билярд и той се преструваше, че свири на китара с билярдна щека", разказва тя. Кари се представила на принца, който я хванал за ръка и я завел в спалнята си. Там тя си свалила роклята и останала по бикини, а после двамата се целували. След това двамата си говорили за Британия и се върнали към пиянското парти. За целувката с Кари принцът казал: "Беше чудесно".