Алкохолните проблеми на Калин Врачански очевидно се задълбочават.

Досущ като героя си от „Стъклен дом” Камен Касабов, актьорът също залита по чашката.

Секссимволът на родното кино бе забелязан да кърка в пловдивско заведение. Калин Врачански пресушил почти 10 бири и едва се дотътрил до изхода на заведението. Там приседнал на тротоара, докато отрезнее малко. Папараци на Podtepeto успели да го щракнат, докато се опитва да се освести.

Запознати твърдят, че подобни изцепки не са рядкост при Калин Врачански. Актьорът все по-често прибягвал до чашката. Припомняме, че преди време бе „изчезнал мистериозно”, докато водещите на сутрешния блок по бТВ го очакваха в студиото за интервю. Още тогава се заговори, че предната вечер Калин злоупотребил с алкохола и не могъл да „отлепи” на сутринта. Така вързал тенекия на водещите.

Папарашката снимка обаче не успя да повлияе негативно на феновете му. Неговите верни почитатели не виждат нищо нередно в алкохолните му пристрастия. „Нека си пие момчето! Какво като е омятал 10 бири?! Важното е да си върши работата”, коментират форумци.

И докато алкохолните подвизи на Врачански не влияят на репутацията му, тези на Елена Петрова определено се отразиха зле на имиджа й. След като бе сгащена да шофира пияна, феновете й доста са понамалели, пишат от kliuki.bg.