Бургазлийката Ваня Кирова победи конкуренцията на конкурса „Мис Секси Кралица”, който се проведе в пловдивски клуб.

Красавицата спечели първото място благодарение на правилната си манекенска походка и лъчезарната си усмивка.

По случай победата Ваня спечели уикенд за двама в спа-хотел, както и 5-дневна почивка в Дубай.

Трудното решение коя от осемте претендентки за титлата да грабне короната взеха поп-фолк певицата Бриана, която беше гадже на Ивелин Попов преди той да се събере с Елена Паришева, бигбрадърката Лили Ангелова, която се прибра специално за конкурса от Рим и други.

*Лили

Между туровете Бриана се погрижи за доброто настроение на всички като изпя свои и чужди поп-фолк парчета.

*Бриана

След трите кръга в конкурса - по бански, декорирани с много паунови пера, артистичен кръг и с вечерни облекла, крайният резултат беше ясен. Втора подгласничка на „Мис Секси Кралица” стана Елена Маркова, а преди нея се нареди Ади Лазаркова.

„Опитахме се конкурса да го превърнем в шоу, за да покажем, че красивите жени са и много артистични и имат скрити таланти – могат да пеят, да танцуват, дори да тропнат хоро. Смятаме да направим подобно събитие и в други градове.”, каза една от организаторките, модела Симона Христакова, която бе и водеща на вечерта.

Във втория кръг красавиците трябваше да се покажат в най-артистичната си светлина и така да впечатлят журито и всички гости, а една да си тръгне с короната „Кралица на нощта”.

Някои от момичетата пееха, други танцуваха, а трети отговаряха на въпроси с повишена трудност. Трите, които се представиха най-добре бяха победителката Ана-Мария Чернева (носителка на титлите Мис София и Мис Секси Папараци) и подгласничките й Нели Вакъфова от Бургас и Ванеса Руменова.