Чаровната Жаси Маджид и бивша партньорка на Румен Луканов от „Сделка или не“ е една от най-влиятелните бъгарки в Инстаграм. Тя споделя и кадри от ежедневието си, които нямат общо с инфлуенсърската работа. Да не забравяме, че Жаси е майка на три деца и се грижи за тях и красивия дом, в който живеят. Блондинката работи от дома в секси пижама, а в свободните си часове се разхожда с любимите кучета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@jasminnemajid)

Съвсем скоро в семейството е имало щастлив повод за празненство. Синът на Жаси навърши седем години, а красавицата сподели снимка на момченцето в своята страница в Инстаграм, която е придружена от трогателни думи. "Един малък бъдещ хакер, визионер и филантроп с голямо, добро сърце. Ще създаваш нови светове. Върховете, които ти ще покоряваш още не са измислени, ти си дете на новото, на прогреса на технологиите и на бъдещето, такова каквото ние не очакваме и не разбираме", пише блондинката.

Тя споделя, че цялото това поколение е една напълно нова ера деца, свободомислещи хора, "без ограничения на ума, чиято визия за света се простира извън онова на което можем да ги научим, но въпреки това сме спокойни за тях, защото тяхното чувство за справедливост и основа са непоклатими, обещаващи и вдъхновяващи", сподели още Жаси за Зеки, а снимката събра много харесвания и честитки. Жаси има три деца от съпруга си-сириеца Ариф Маджид. Двамата се сдобиха с първа рожба през 2014 г. , а в момента отглеждат две момичета и рожденика Зеки.