Списание Elle България реши да даде публичност на напълно сурови снимки на звездата от корицата си Радина Кърджилова, в отговор на обвиненията в предозиране на Фотошоп и изкуствено променени черти на актрисата. 

Вижте как коментираха ситуацията от изданието:

Въпреки че на корицата на новия брой има анонс, който звучи „Радина Кърджилова чисто нова!“, мнозина тиражираха версията, че отслабналата актриса е продукт на програма за обработване на снимки. Като доказателство дори пуснаха снимки на Радина отпреди няколко месеца, когато тя наистина имаше няколко килограма повече.

Истината е, че Кърджилова е много отслабнала, а единствената намеса с Фотошоп е за изравняване на тена на кожата, което се прави задължително от всяко списание не само за кадрите от корицата, но и за всички снимки в броя. Както ясно се вижда, липсва мартеницата на Радина, както и две по-тъмни петна от бедрата й, но няма намеса с цел вталяване или промяна на чертите на актрисата!

Разпространението на оригиналните кадри на фотографа Васил Германов е станало със съгласието на Радина Кърджилова, която също иска да се оборят всички обвинения и слухове.