Ако сте израснали през 80-те години, то със сигурност си спомняте еуфорията и въодушевлението, с които чакахме да се завърти поредния епизод от първия латиноамерикански сериал у нас – бразилската сапунена опера от 1976 г. „Робинята Изаура“. Филмът жъне огромен световен успех в Южна Америка, Китай, Източна Европа, включително и у нас.

Докато той се излъчва по малките екрани в България, улиците на страната опустяват, само и само всички да разберат какво ще е следващото изпитание, пред което ще се изправи любимата им героиня. Три десетилетия по-късно актрисата, превъплътила се в емблематичния образ – Луселия Сантос, изненада приятно почитателите си. Тя сподели гореща снимка, на която позира по бяло копринено боди и черни жартиери.

От този, както и от други кадри, поместени лично от бразилската икона на профила ѝ в Инстаграм, спокойно бихме заключили, че сексимволът на 80-те и днес е във великолепна форма. Макар и на 62, актрисата изглежда зашеметяващо, показвайки ни тяло, абсолютно неподвластно на времето.

източник: woman.bg