Неочаквано приятелство е заформила манекенката и млада актриса Диляна Попова с колежката си Елен Колева. От известно време насам двете не пропускат да си пият кафето, а наскоро даже бяха засечени заедно и на светско мероприятие, видя HotNews.

Познанството между двете дами датира от преди години, когато са участвали във фотосесия за родна модна къща, но с днешна дата са по-близки от всякога, твърдят осведомени. Двете актриси споделяли съкровени тайни от личния си живот и не рядко си изплаквали болката от злополучните си любови.

Близки до двете издават, че в приятелските им отношения Елен била мъжкото момиче, което давало кураж и на двете скоро да си намерят нови стойностни мъже, които да ги носят на ръце. Затова и се разбрали често да излизат по заведения, за да могат да срещнат половинките си.

Елен Колева отдавна не се беше появявала на светско парти. Направи впечатление новата й визия. Някои хроникьори отбелязаха, че палавата актриса очевидно търси ефекта да прилича на италианския еталон за секссимвол - Моника Белучи.