''Да започвам ли?!'', попита обидената Моника, която бе наречена от щаба на Николета проститутка и обеща да извади да показ мъжете, с които Божинова е спала за пари.

''Помниш ли мъжа от Пазарджик, който ти сложи силикона?'', по този начин Моника Валериева започна компроматната си война срещу Николета, пише skandalno.net. Припомняме, че по това време НиЛо не беше известна, но след като спечели конкурса Мис Плеймейт, по необясними начини веднага намери пари и си сложи силиконов бюст за 6000 лева.

Според врагинята й тези пари са дадени от мъж от Пазарджик. Вторите импланти, много по-скъпи – за 20000 лева си сложи, когато вече беше гадже на Валери.

*Моника

И докато Моника спомена само първия, очаквайки да нанесе ударите си един по един, в медийните среди вече се носи слух за афера на Николета с варненски бизнесмен, която била от години... продължава и днес.

Връзката била тайна и деликатна, но възнаграждението повече от щедро. То стигало за една сериозна обиколка из бутиците след всяка среща. Милионерът бил непретенциозен, стигало му да прекарат заедно една вечер, давал по 6000 лева за доброто прекарване и се разотивали по къщите си до друга възможност да се видят. Той имал договори по САПАРД и парите не му били проблем, само тръпката.

*Николета

“Приятелка” на плеймейтката пък издаде, че в списъка има и италиански бизнесмен, който биел по точки варненския и по-точно по пари. Той давал по 10 000 лева за една нощ с дамата на желанията си, връзката им била повече от дискретна, а преместването на Николета в Италия много улеснило нещата. Сега дамата е тук, но често отскача до Ботуша, уж по бизнес дела. Е, и сексът е бизнес, разсъждават мъдро някои. Особено ако взимаш по 10 бона на нощ. Коя друга нашенка може да се похвали с това? 

В списъка има и собственик на няколко кръчми в София, който делял Ники с Жоро Главата, но Жоро научил и й бил шута.