Ники Китаеца, който стана известен главно с връзката си с попфолк звездата Азис, която по-късно заклейми като пиар, доста си е поживял.

Фитнес маниакът, който влезе в Къщата на „Биг Брадър“ уж за да чисти имидж и да се прави на мъж, затъна още повече в лъжите си, след като на мисията „Детектор на лъжата“ призна пред цяла България, че е изневерявал на жена си, и то няколко пъти, пише „Всеки ден“, цитира Hotarena.net.

„Виолета не знае за това, обичам я, но се срамувам в момента от нея. И да, не беше един път, много пъти съм бил с друга“, с гузно изражение сподели Ники.

Сред бившите завоевания на Китаеца фигурират имената на половината колежки на благоверната му жена.

Оказва се, че иначе принципният атлет е мачкал чаршафите с апетитни мацки от попфолк жанра като звездата на „Фен тв“ Теодора и нейните малко по-безизвестни колежки Славена, Мира и Джорджия.

*Теодора

*Славена

*Мира

*Джорджия

„Вили всичко му прощава, но това едва ли ще успее да преглътне. Добре че навреме напусна компанията, защото щеше да е върхът на лицемерието да работи с жени, които буквално преди броени часове са спали с мъжа й. Този човек просто няма срам“, споделят близки до скандалното семейство.

Въпреки разюзданото си поведение обаче Китаеца е един от фаворитите за спечелване на шоуто или поне за второто място. Дали отвореният му брак с Виолета включва безброй изневери от негова страна обаче, си остава загадка.

*Китаеца и Виолета