Дарина Гиздова, Звезделина Иванова, Мария Цветкова и още куп други млади и не толкова млади девойки забивал Ники Михайлов, докато бил официално с Алисия.

Това твърдят източници, близки до националния вратар.

В списъка му били не една и две засукани дами, за които певицата знаела, но търпяла стоически.

Последната му афера обаче преляла чашата и Алисия избрала да сложи край на унижението.

Когато преди месец Ники си бе в България, той всячески избягвал Алисия под един или друг претекст. Докато уж бил със семейството си, обикалял столичните заведения в компанията на Дарина Гиздова. Бившата на Христо Сираков от няколко месеца се увъртала около националния вратар, а и той не се дърпал. „Чакам го цял месец да се прибере в България, за да се видим, а той ме избягва заради някакви евтини мръхли. Това вече е прекалено“, плачела Алисия пред приятелките си, когато взела решение да го зареже.

*Дарина Гиздова

Още по-фрапираща е изневярата му с моделката Звезделина Иванова, на която й се носи славата на компаньонка. Приятелки на Алисия забелязали на няколко пъти Ники да посещава столичен хотел заедно със Звезделина. В началото мислели да не казват на певицата, но след като срещите им зачестили, дружките на Алисия решили да изпеят гаджето й. По 200-300 лева си плащал Ники за сеанс на Звезделина, пише ШОУ, цитира hotarena.net. Понякога Михайлов оставял и по-солидни суми от порядъка на 500 лева, стига да е останал доволен от нощта. За Алисия било крайно унизително гаджето й да я заменя с компаньонка, която на всичкото отгоре била „силиконов крокодил“ по думите й.

*Звезделина Иванова (Снимка: Петър Тодорински)

Докато пък си бил в Холандия, Михайлов бръмчал с други знойни девойки по на 20 години. Залитал обаче и по далеч по-възрастни. „Веднъж ни показа на телефона си снимка на една яка кака – над 40-годишна. Стара чанта, ама лачена – изобщо не можеш да й дадеш толкова години“, разказват близки от обкръжението на Ники.

През трите години връзка на Ники и Алисия, името на националния вратар се спрягаше в афера с коя ли не. Един от най-упоритите слухове бе този за връзката му с плеймейтката Мария Цветкова – бившата на Динко Динев.

*Мария Цветкова (Снимка: Bulphoto)

Според друг слух пък имал афера и с фолк дивата Преслава, както и с колежката й Мария, която дори му посвещавала някои от най-новите си парчета. А за колко още жени не подозираме, само Казановата Ники Михайлов си знае.

*Алисия и Ники