Същите изразителни пъстри очи, големи устни и чипо носле - Татяна е като близначка Ирина Шейк. Истината обаче е, че тя е по-голямата сестра на руския модел.

Въпреки различните посоки, в които се развиват и разстоянието помежду им, изглежда двете са си доста близки и обичат да се забавляват, когато имат възможност да са заедно. Татяна често публикува снимки на сестра си в профила си в Инстаграм и списания, на чиито корици е тя. От своя страна, приятелката на Брадли Купър също не пропуска повод да покаже обичта и привързаността си към своята по-голяма сестра, пише vesti.bg

Преди няколко дни ангелът на Victoria's Secret публикува снимка на Татяна и я поздрави за рождения ѝ ден. За съжаление, баща им почива от пневмония и на момичетата се налага да пораснат бързо и да поемат част от отговорностите у дома.Татяна и Ирина са израснали в малкото градче Еманжелинск, Челябинска област. Баща им е миньор, а майка им - учителка по музика. Татяна завърша икономика, след това се омъжва за бизнесмена Александър Петенков и остава в Челябинск, като се посвещава на семейството си. Кариерата на Ирина Шейк започва през 2004 г. след като печели местен конкурс за красота. Година по-късно започва работа в агенция, а след това е забелязана в Европа и в САЩ. От 2015 г. звездата има връзка с актьора Брадли Купър.