Филмовият фестивал във Венеция започна на 2 септември, превръщайки се в първото голямо кино събитие за тази година. Повечето конкурси бяха отменени заради пандемията от коронавирус, но в италианския град взеха всички предпазни мерки, за да проведат и тазгодишното си издание.

За да осигурят безопаността на участниците, организаторите са забранили присъствието на фенове, а носенето на предпазни маски е задължително. Вече видяхме как Кейт Бланшет спазва всички препоръки, пристигайки на летището във Венеция с шал около устата и носа си. Актрисата е президент на журито тази година и при откриването на фестивала отново носеше маска.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on


Сега обаче погледите ни са насочени към червения килим, където една звезда ни направи изключително голямо впечатление. Говорим за Джорджина Родригес , която успя да насочи вниманието към себе си. Половинката на Кристиано Роналдо смени два тоалета за един ден и не сбърка с нито един от тях.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on


При пристигането си с водно такси, Родригес беше решила да се облече в изцяло бял ансамбъл, комбинирайки потник, панталон с висока талия й сако. Тя допълни визията си с прекрасно колие и стилни обувки, които отново бяха в бял цвят. Прическата й беше съвсем обикновена, като Джорджина реши само да изправи косата си. Гримът на половинката на Кристиано Роналдо също не беше крещящ, а само леко подчертаваше чертите на лицето.

За голямата вечер и червения килим, Родргигес изцяло промени гардероба си. Тя заложи на дълга розова рокля с огромна цепка, която разкриваше стегнатото й бедро. Папараците се надпреварваха да снимат 26-годишната бивша продавачка, а тя пък никак не се притесняваше от камерите. А, за да покаже, че спазва правилата за безопасност, Джорджина носеше маска, която беше в тон с роклята.

Родригес се разходи по червения килим преди премиерата на филма "The Human Voice" на Педро Алмодовар, в който участва и Тилда Суинтън. Приятелката на Кристиано Ронадло публикува в социалните мрежи снимка преди да замине за Венеция. "Идвам, Венеция", написа тя.

Преди това тя се наслаждаваше на компанията на Кристиано Роналдо и децата, с които бяха на почивка. Именно тогава се заговори, че може би футболистът е предложил брак на приятелката си, но досега няма официално потвържденеие. В момента Роналдо е на подготовка с националния отбор на Португалия, а съвсем скоро ще започне и клубното първенство в Серия А, където той играе за Ювентус.