Българската актриса Мария Бакалова участва в горещи секссцени три години преди да добие популярност с ролята си в хитовия филм на Саша Барън Коен „Борат 2“. По това време Мария на 21 години тепърва пробива в актьорската професия.
Лентата се казва „Трансгресия“ и в него Бакалова няма никакви задръжки. Тя прави секс със застаряващ рок музикант, участва в тройка с най-добрата си приятелка, пуши трева и разказва за подвизите си в телевизионно предаване.



Мария играе ролята на 18-годишната Яна. Филмът на режисьора Вал Тодоров не успява да придобие особено популярност, но въпреки това талантът на Мария Бакалова е оценен, а голите сцени с нейно участие са радост за мъжкото око. Еротиката във филма е изключително натурална, а тройката с актьорите Йоанна-Изабелла Върбанова и Росен Пенчев определено не е подходяща за лица под 18 години. Филмът е прожектиран в Ню Йорк, а Бакалова печели награда за ролята си на Яна.



В момента българката продължава да трупа световна слава като дъщерята на Борат във втората част на култовия филм, пише „България днес“.