Една от най-обичаните попфолк певици - Преслава, отпразнува рождения си ден на 26 юни с две партита. През деня тя събра най-близките си роднини и приятели, сред които сестра й Ивелина Колева и Софи Маринова, на място, където можеше да присъства и малката й дъщеря Паола. Двете заедно духнаха свещите и приемаха благопожелания и подаръци. По-късно вечерта Преслава беше специален гост на откриването на новия сезон на клуб в Слънчев бряг.

Там звездата на Пайнер празнува със своите почитатели, на които сподели, че са й липсвали много по време на извънредната епидемиологична обстановка в страната.

Както всяка година, и тази клубът се оказа притегателно място за ценителите на нощния живот от цяла България, като сред ВИП-гостите, които не пропуснаха събитието на сезона, бяха колежката на Преслава - Лидия, моделката Палома Митева, редица известни дизайнери, фотографи, журналисти... Домакините се бяха постарали рожденичката да се чувства като истинска принцеса.

Още с излизането й на сцената й поднесоха голяма торта, още по-голям букет цветя и отвориха огромна бутилка шампанско за нейно здраве. Тя, от своя страна, направи купон, за който дълго ще се говори. Нямаше песен от репертоара й, независимо по-нова или по-стара, която да не взривяваше присъстващите. А последният й хит „Беден в сърцето“ звуча цели три пъти.

И на двете партита Преслава блестеше в изящна къса и вталена червена рокля с един буфан ръкав, а усмивката и гласът й превърнаха партитата в запомняща се емоция.

снимки: Антон Нихтянов – Vibe Photography