Строгите мерки, наложени заради извънредното положение, в които попада забраната за излизане, важат за всички, в това число и за популярните личности. Но макар за добро, дните у дома неусетно се превръщат в сериозно изпитание за много хора. 
В социалните мрежи предизвикателствата са сред любимите методи за развлечение. Една от последните "провокации", набираща все по-голяма популярност в Инстаграм, е публикуването на детски снимки.

Множество хора откликнаха на инициативата, популярните дами не направиха изключение. Спазвайки условието, след качването на своя кадър, те отбелязаха техни познати, подтиквайки ги да сторят същото, пише "Дир".

Сред осмелилите се жени бяха плеймейтката Светлана Гущерова. Моделката качи снимки от годините, в които е ходила на забавачка в родния си град Търговище. На снимката малката Светли е с прическата, с която в онези години ходеха всички момиченца - с бретон и вързана на опашка коса. Липсват само панделките.

Интересна ретро снимка качи и Алисия. Фотографът я е снимал в деня, в който са изписали от родилното братята й близнаци. "Малко съм сърдита - докараха ми две бебета, без да ме питат", уточнила е певицата. Златка Райкова, Преслава, сестрата на Николета Лозанова - Велина, Тита също се впуснаха в предизвикателството със снимки от своето детство.

снимки:инстаграм