С детска торта с анимационните герои на Мики Маус посрещна 33-ия си рожден ден Николета Лозанова. Огромният сладкиш на три етажа е подарък за плеймейтката от нейния любим Ники Михайлов, който първи я поздрави за навършването на Христовата възраст. Бившият й пък Валери Божинов й честити по своя начин-с песен от колата. Николета сподели с последователите си какви са размислите й относно днешния ден, като акцент в статуса на брюнетката бе фактът, че на 33 най-после знае коя е.

"Happy Birthday 33 to me....Една толкова очаквана и любима за мен фраза днес има нов смисъл и значение. Днес повече отвсякога ценя здравето и живота си, ценя онова, което съдбата може да ми отнеме във всеки един момент. Научих по трудния начин най-простите уроци...Правих се на силна, когато бях най-слаба...Криех от себе си истината за самата мен. Заслепявах се от суетата си, заобикалях се с имитации.

И макар да се натъжавам, когато пиша тези редове, всъщност си давам сметка, че трябва да съм щастлива. Защото днес ставам на 33 и знам най-после коя съм и къде отивам. Благодаря на хората, които ме обичат такава, каквато съм. Благодаря на себе си, че открих смисъла на живота си. Благодаря на всички, които днес ме трогнаха и разплакаха, със своите красиви и истински пожелания." - написа Лозанова в социалните мрежи. Тя показа и морето от рози, с което я затрупаха близки и приятели.