Фолк певицата Цветелина Янева се щракна без грим. Известната изпълнителка реши да последва примера на повечето си колежки и да се покаже в естествен вид.

Макар че за разлика от някои свои дружки, фолк певицата изглежда доста добре и без макиаж, не липсваха и хейтъри, които да нападнат блондинката.

''Прилича на плашило!'', ''И с грим и без грим, все си е ужасна'', заяждат се анти фенове на певицата. Феновете й обаче я намериха за изключително сладка и я защитават ревностно от нападките.

''Хубавото си е хубаво. Друг е въпросът кой се радва на тези красоти:)'', коментират и някои форумци. Не е тайна, че мнозина смятат изпълнителката за златотърсачка заради връзката й с известен бизнесмен.

Певицата реши да последва примера на повечето си колежки и да свали маската от грим, която носи ежедневно, публикувайки своя снимка в социалната мрежа. Освен, че изглежда по-млада, изпълнителката изглежда и много по-свежа.

В момента Цветелина Янева разпуска след натоварената си програма през летните месеци. Цяло лято фолк дивата обикаляше страната по участия. Сега заедно със сестра си Йорданка и малката си племенница Патриция, Цвети активно релаксира, пишат от ''БЛИЦ'', цитира kliuiki.bg.