Емануела се радва на всяка една минута, споделена със своите деца, а част от преживяванията им често феновете могат да видят в официалната страница на звездата в социалната мрежа.

Една от най-новите публикации на Емануела с малкия й син Димитър носи много много положителен заряд и няма начин да не ви накара да се усмихнете.

“Така се тренира..., без никакви пречки“, написа Емануела и добави много усмивки под кратко клипче, в което показва как се забавляват и тренират с малкия Мити.

Почитателите й веднага реагираха и поздравиха своята любимка за свежите кадри, а клипчето бе прегледано над 30 000 пъти в Instagram, пише planeta.tv

Точно месец след премиерата на своя нов музикален проект Емануела отбелязва пореден успех. В официалния YouTube канал на телевизия “Планета“ - PlanetaOfficial видеоклипът на “Нотариално заверен“ надмина 5 милиона гледания, което дава категоричен знак, че певицата и екипът са успели да си свършат перфектно работата и да поднесат поредното хитово заглавие на публиката.

 

Така се тренирабез никакви пречки

A post shared by Emanuela Cvetkova (@emanuela_cvete) on