Вижте всички претендентки за короната на ''Мис България''

18 юли 2013 | 10:41
Прочетена
32387
 

Тази година проектът "Мис България" разбива и най-смелите представи за конкурс за красота.

За първи път претендентките за короната ще бъдат изолирани от външния свят за месец в специално имение. 18-те момичета ще общуват единствено помежду си и с менторите си - Жени Калканджиева, Ваня Пенева (Мис България 2011) и неповторимия Евгени Минчев. Красавиците ще бъдат подлагани на различни изпитания, които ще помогнат на зрителите да определят коя е най-достойна за Короната. Всеки петък ще има момичета, номинирани за изгонване, а във вторник някоя от тях ще напуска имението.

Водещи на риалитито ще бъдат едни от най-обичаните лица на ТВ7 - певицата Камелия и "Къртицата" Кирил Ефремов.

Днес ще ви представим претендентките за короната.

 

ДАНИЕЛА ДИНКОВА НЕДЕЛЧЕВА

Височина: 170 см; Гр. обиколка: 83 см;

Талия: 59 см; Ханш: 90 см;

Тегло: 49,6 кг

Дани е на 23 години. От Бургас, но е живяла 4 години в София. Носителка е на две бакалавърски степени – „Дизайн“ и „Бизнес администрация“ и се гордее със своите човечност и одухотвореност. Мечтае да повлияе на мисленето на българите в позитивна насока. Според нея новата Мис България трябва да притежава комбинация от духовна, емоционална и физическа красота.

Красавицата казва за себе си, че не е добре приета в женските компании, защото не обича клюките.

 

ЕМЕЛ НЕВЕНОВА ЙОВЧЕВА

Височина: 169 см; гр. обиколка: 82 см;

Талия: 58 см; Ханш: 91 см;

Тегло: 51 кг

Тя е на 22 г., родом от Кърджали. До 10-годишна възраст е живяла в Измир, Турция. В момента следва „Авиация“ в Техническия университет в София и притежава афинитет към математическите науки. Интересува се от хуманитарните проблеми и дори е участвала в каузи на ООН. Смята, че организираността и мобилизираността са нейните най-силни качества.

 

ЗВЕЗДЕЛИНА ИВАНОВА ИВАНОВА

Височина: 180 см; Гр. обиколка: 93 ;

Талия: 62 ; Ханш: 90;

Тегло: 59

24-годишната варненка вече е носител на редица титли като „Best Model of Bulgaria 2005” и “Best Model of Europe”. Името й бе забъркано в няколко скандала с известни българи. Сексапилната брюнетка се гордее със силната си памет, амбиция и образование – тя е икономист, специалност „Финанси“. Спортува активно. Мечтае да обиколи целия свят и смята, че има всички необходими качества да се яви и да спечели конкурса „Мис България“.

МЕЛИСА СТЕФАНОВА БЪЧВАРОВА

Височина: 185 см; Гр. обиколка: 90 см;

Талия: 68 см; Ханш: 92 см;

Тегло: 59 кг

Мелиса е на 19 години от София, но от една година живее и учи в „Стопанска Академия Д. А. Ценов“ гр. Свищов, където става втора подгласничка на „Мис Академия“ 2013. Участва в конкурса „Мис България“ , за да покаже на себе си колко далеч може да стигне с желание и труд и ако има шанс, би подкрепила борбата с анорексията. За нея всеки ден е предизвикателство и смята, че животът е пълен с изненади! Мелиса е сред най-емоционалните участнички в конкурса.

МИГЛЕНА ВЕНЕЛИНОВА ХРИСТОВА

Височина:166 см; талия: 58 см;

Гр. Обиколка: 86 см; ханш: 86 см.

Тегло: 44 кг;

Родом от Видин, Миглена живее от години в София. Тя е на 30 години и твърди, че с времето нейните мечти са останали на заден план, отстъпвайки по важност на бъдещето на сина й.

Смята, че Мис България трябва да е лъчезарна, красива и добър човек, тъй като ще бъде модел за подражание. Преди години Миглена е била попфолкпевица с псевдоним Никол.

НАНСИ НИКОЛАЕВА КАРАБОЙЧЕВА

Височина: 170 см; Гр. Обиколка: 90 см.

Талия: 67 см; Хнаш: 90 см;

Тегло: 56 кг.

Нанси е от от село Юнаците, област Пазарджик. 20 - годишната студентка по „Информатика и Статистика“ в УНСС цени в себе си най-вече дисциплината, вероятно резултат от дългогодишните тренировки по волейбол. Приятелка е на волейболния ни национал Добромир Димитров. Обича да рисува карикатури и мечтае да обиколи света. Участва в Мис България, защото е трамплин към успеха. Би желала да участва в каузи, свързани с развитието на българския спорт. Дали една изящна миска е способна да се справи и с това? Отговорът предстои.

ФРАНСИН КАГАЛЕ КАТУНГА

Височина: 179,5 см; талия: 65 см;

Гр. Обиколка: 88 см; ханш: 95 см.

Тегло: 55 кг;

На 21 години от София. Описва се като свежа, жизнена и артистична. Сред многото й таланти са пеенето и рисуването, а танцът се е превърнал и в нейна професия.

През 2013 Франсин ще се опита да докаже, че притежава нужните според нея възпитание, култура и щипка морал, за да носи гордо короната на Мис България.

ПЕНКА МАРИНОВА ГЕОРГИЕВА

Височина: 166 см; Гр. Обиколка: 81 см;

Талия: 56 см; Ханш: 81 см;

Тегло: 41 кг

 

19-годишната талантлива ориенталска танцьорка от Ботевград се решава да участва в конкурса „Мис България 2013 г.“ заради тръпката от съревнованието. Не харесва самонадеяни хора, въпреки че определя себе си като такава и мечтае за собствен дом. Работила е като чистачка на тоалетни и помощничка в рибен магазин. Не се срамува от произхода си.

Признава си, че има „спонсор“, който материализира всичките й капризи. Пенка смята себе си за най-достойната претендентка за титлата.

ВЕРОНИКА ЛЮБОМИРОВА ЛАНЧЕВА

Височина: 163 см; Гр. Обиколка: 84 см;

Талия: 64 см; Ханш: 84 см;

Тегло: 47 кг

МОНИКА ЛЮБОМИРОВА ЛАНЧЕВА

Височина: 162 см; Гр. Обиколка: 88 см;

Талия: 62 см; Ханш: 82 см;

Тегло: 47 кг

Родом от Русе, чаровните 21-годишни близначки Вероника и Моника мечтаят да помагат на деца в неравностойно положение. Твърдят, че не се задоволяват с малко: след подгласничеството на Вероника в конкурса “Best Erotic Model 2012”, „Мис България“ е следващата стъпка към постигането на целите им.

АДРИАНА АНДРЕЕВА ПЪРВАНОВА

Височина: 170 см; Гр. обиколка: 87 см;

Талия: 65 см; Ханш: 94 см;

Тегло: 56 кг

Адриана е на 23 години, от гр. София, стюардеса. Въпреки че работата й е високо в небето, тя не живее в облаците, а е здраво стъпила на земята. Гордее се със своето милосърдие и състрадание, а голямата й мечта е да открие себе си, защото мисли, че това ще я направи щастлива. Би искала да работи за промяна в Закона за осиновяването на деца. Определя се като леко разхвърляна. Дали това ще й попречи в отношенията с останалите момичета, предстои да разберем.

АШУАК ШАУКИ ДОЛАТ

Височина: 171 см; Гр. Обиколка: 80 см;

Талия: 56 см.; ханш: 81 см.

Тегло: 45 кг.

Екзотиката в името и външността й идва от нейния баща, който е от Йемен. Според Ашли, както я наричат приятелите, най-големият й талант е способността ѝ да се вижда отстрани и винаги да си дава обективна самооценка. 21-годишната танцьорка от София мечтае хората да бъдат малко по-добри и да живеят живота си, вместо да се оставят той да ги подминава. В този сезон на предаването, Ашли ще се опита да докаже, че позитивизмът може да бъде верен спътник по пътя към победата.

БОРЯНА ДЕЧКОВА НАЗЪРОВА

Височина: 167 см; Гр. Обиколка: 87 см;

Талия: 68 см; Ханш: 89 см;

Тегло: 53 кг.

На 20 години. Като една истинска красавица от Казанлък, Боряна успява да извоюва второ място в конкурса Царица Роза 2011. Детската й мечта е да стане пожарникар като баща си. Тренира бокс и мрази женските разговори за гримове и прически. Определя се като мъжко момиче. Освен това умее да рисува и мечтае да учи актьорско майсторство. За нея следващата Мис България трябва да притежава съвкупност от грация, интелект и желание за развитие.

ВАНЯ ИЛКОВА ПОПЧЕВА

Височина: 173 см; Гр. обиколка: 88 см;

Талия: 60 см; Ханш: 91 см;

Тегло: 56 кг

19-годишната Ваня от Пловдив мечтае един ден да се превърне в известен модел. Също като майка си, която умира, когато Ваня е едва 3-годишна. В памет на майка си тя се амбицира да спечели конкурса и да преодолее тежката семейна трагедия.

Тренирала е волейбол и в себе си най-много цени упоритостта. Извоювала е трето място в конкурса „Най-добър млад барман на България“ и мисли, че следващата Кралица на Красотата в България трябва да е лъчезарна, чаровна и забавна.

ВЕЛИНА ГЕОРГИЕВА УЗУНОВА

Височина: 176,5 см; Гр. обиколка: 85 см;

Талия: 66 см; Ханш: 92 см;

Тегло: 61 кг

18-годишната „Мис Югозападна България“ Велина е от Сандански, но от една година живее в София, където следва висше образование. Също така гордо заема шесто място в конкурса „Princess of the Seventh Continent”. Приема „Мис България“ 2013 като предизвикателство, което ще й помогне да постигне голямата си мечта – един ден да носи големите крила на „Victoria’s Secret” . За себе си твърди, че е комуникативна и разбираща. Любопитна подробност е, че фолкпевицата Райна е нейна много близка приятелка.

ВИЛИ РУМЕНОВА СТОЯНОВА

Височина: 167см; Гр. Обиколка: 85 см;

Талия: 57 см; Ханш: 87 см;

Тегло: 49 кг

Според Вили следващата Мис България трябва да е естествена, уверена и чаровна – качества, които тя най-вероятно е придобила през единадесетте години усилени тренировки по художествена гимнастика.

Вили е момичето, заради което състезателят Ангел Караньотов влиза с мотор в мола. В момента Вили и Ангел не са заедно. След раздялата им Вили се отказва от художествената гимнастика.

Въпреки крехките си 17 години, красавицата от София твърди, че е готова да носи тежката корона на славата. Мечтае да бъде актриса.

ДЖУЛИЯ ДАНАИЛОВА СТОЯНОВА

Височина: 175 см; Гр. Обиколка: 91 см;

Талия: 67 см; Ханш: 95 см.

Тегло: 64 кг.

Запознайте се с настоящата носителка на титлата Мис Пловдив 2013! Макар да е само на 17 години, Джулия вече мечтае за собствена клиника по неврохирургия. Като една истинска Мис, Джулия има зад гърба си дългогодишен опит с благотворителни кампании за деца, лишени от родителски грижи. Дали това ще й помогне да завоюва и титлата Мис България 2013?

ИНГРИД ПЕТРОВА ЦВЕТКОВА

Височина: 167 см; Гр. обиколка: 90 см;

Талия: 61 см; Ханш: 92 см;

Тегло: 57 кг

Ингрид е на 18 години, от София, но е живяла и в Словакия. Тази година става „Мис Абитуриентка“. Тринадесетте години тренировки по художествена гимнастика са й дали възможност да участва във важни състезания и турнири, които определя като най-голямото предизвикателство, пред което се е изправяла досега. Напуска спортната зала, заради наднормено за една гимнастичка тегло. Гордее се с външността си и мечтае да работи за намаляването на глада в третия свят.

Коя е вашата фаворитка?


 

Свързани новини

Коментари

suba suba
07 ноември 2019 | 19:33

2Em5XW Wow, great post.Thanks Again. Really Cool.

suba me
26 октомври 2019 | 11:50

lL4NCA the ice fishing there are two things that you might experience.

Best Ukulele Strings
26 април 2019 | 09:21

I simply could not depart your website before suggesting that I really enjoyed the usual information a person supply to your visitors? Is going to be again regularly in order to check up on new posts.

Poker online terpercaya
25 април 2019 | 20:07

Thank you ever so for you blog article.Really looking forward to read more. Cool.

Beautiful
25 април 2019 | 17:23

Remarkable things here. I am very satisfied to look your article.

malaysia seo expert
25 април 2019 | 13:40

Would you be eager about exchanging links?

link vao 188bet
25 април 2019 | 10:36

Very good post, thanks so much for sharing. Do you have an RSS feed I can subscribe to?

Singapore Tattoo
25 април 2019 | 10:15

Im thankful for the article post. Awesome.

animal porn t�rk
25 април 2019 | 00:08

Thank you for your blog.Really looking forward to read more. Really Cool.

บาร์โค้ด
24 април 2019 | 21:42

Really appreciate you sharing this post.Really looking forward to read more. Cool.

top car warranties
24 април 2019 | 19:09

running off the screen in Opera. I am not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I thought I ad post to let you know.

bistro masa
24 април 2019 | 18:17

Thanks for sharing, this is a fantastic blog post. Really Cool.

Singapore Tattoo Shops
24 април 2019 | 15:24

I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are amazing! Thanks!

bistro masa
24 април 2019 | 14:54

Say, you got a nice blog.Much thanks again. Really Cool.

best moisturizing shampoo
24 април 2019 | 12:56

to write some content for your blog in exchange for a link back to

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Райна е гола русалка

Пилето разгорещи мрежата

Ни Ло се съблече на Марс

Плеймейтката показа как снима сред пясъци

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Обявиха топ листата на бургаския SPICE Music Festival

Maxi Jazz от FAITHLESS, STEREO MC's, BOMFUNK MC`s, COOLIO, C-BLOCK са малка част от тридневния фестивал

Селин Дион изгрява в ново амплоа

Игрален дебют за примата

Защо Ивана от "Игри на волята" се изложи?

Риалити фурията влезе в обяснителен режим

Рачков: Плеймейтката не ми пусна

Актьорът с първо признание за новата си изгора

Рут Колева пее под носа на Лейди Гага

Родната певица напъва в Ню Йорк да става звезда

Ето защо Макарона е Деси Слава

Кубинска картина издаде, че певицата е в "Маскираният певец"

Какво направи Малина с лицето си?!

Фолк ветеранката за първи път се показва без много грим

Кобилкина разкри кой е най-хубавият любовник

Сексоложката с любов от пръв поглед

Владо Пенев и Дарина Павлова вечерят за 6 бона в пустинята

Панелистът в "Маскираният певец" се глези с гурме кухня и изискана маса в пустинята

Ирина Шейк гола в градината на Версаче

34-годишната моделка се е прикрила само с чинии

Известен модел влиза в най-новия български сериал

bTV снима сериал за две сестри, докато Нова вече излъчва сериал за двама братя

Гала води от хола си, за да спаси "На кафе"

Водещата се оплака от силно главоболие заради короната

Николета Лозанова яхна джип за 250 бона

Плеймейтката поднови автопарка си с мощно бижу

Щерката на Мария иска да е танцьорка

Марая няма интерес към микрофона

Плеймейтката Осипова в афера с пилота Петър

Хепи Ванче в ступор от любовната игра на Жанета и хубавеца

Тв и Риалити

Защо Ивана от "Игри на волята" се изложи?

Риалити фурията влезе в обяснителен режим

Кобилкина разкри кой е най-хубавият любовник

Сексоложката с любов от пръв поглед

Известен модел влиза в най-новия български сериал

bTV снима сериал за две сестри, докато Нова вече излъчва сериал за двама братя

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Банда Банда се прави на шефка

Андреа се закани от ефира на "На кафе"

Яна Маринова трие срама на Стефания Колева

Актрисата влиза в "Маскираният певеце"

Виж още от Издънки

Култура

Обявиха топ листата на бургаския SPICE Music Festival

Maxi Jazz от FAITHLESS, STEREO MC's, BOMFUNK MC`s, COOLIO, C-BLOCK са малка част от тридневния фестивал

Селин Дион изгрява в ново амплоа

Игрален дебют за примата

Българският Монмартър кани на изложба

Софийският район "Изгрев"е домакин на юбилейна изложба

Виж още от Култура

Fashionista

Ирина Шейк гола в градината на Версаче

34-годишната моделка се е прикрила само с чинии

Румен Радев разхожда Версаче в Милано

Българинът представи моделите на прочутата марка през септември

Вижте чантата на Джей Ло

Латино дивата стана и моден дизайнер

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.