ВИП Брадър тепърва ще сваля маските на звездите, а някои вече лъснаха с истинските си лица.

Това се отнася особено за съквартирантките в общежитието, които нямат никакви условия да се кипрят и дори не разполагат с вещите си. Сега няма нито грим, нито тоалети. Снощи всички бяха бляскави, но днес… Елате да ги видите, дали ще ги познаете?!

Ива Екимова бойкотира ситуацията или по-скоро толкова се срамува от визията си, че на сутринта още не бе свалила опушените си сенки и тежката спирала, с която се беше намазала, пише kliuki.net. Само тя единствена още се разхождаше като след див купон.



Останалите неизбежно се набиха на камерите, които следят всяка тяхна стъпка в Къщата. Някои обаче се крият по ъглите и тепърва ще си покажат естествените черти. Според зрителки, няма какво да ги мислим, тъй като едва ли ще ги зърнем абсолютно натурални.

Повечето от красавиците имат перманентен грим и достатъчно пластики, за да не се издънят максимално. На тях им е било предварително ясно какво ги очаква, така че няма да се дадат така лесно да бъдат изобличени. А дами като присъстващите във ВИП Брадър са все суетни и много държат на хорското мнение.

Камелия Воче например има хубаво излъчване за възрастта си, но трудно може да се сетите, че това е онази шеметна участничка, която се усмихваше по килима на старта на ВИП Брадър.



Жени Калканджиева също е тотално променена. Нежната й кожа си личи, запазена е, но е като измита чиния, както гласят коментарите по адрес на миската. Тя няма как да изплаши феновете на шоуто, защото вече са я засичали без грим, докато вилнееше в Къртицата. Друго си е понаправена, но уви, тук няма да има мегдан за фръцни.



Ели Гигова се представя достойно в това отношение. Не създава усещането, че е загубила много, след като е свалила макиажа си и Слава Богу!

Ели Кучкова е неразпознаваема, а Камелия Тодорова направо плаши.

Албена Вулева не остава по-назад в листата...