Преди да е тръгнало в ефир, новото шоу на Нико Тупарев, което наесен ще замести изчерпалия си и достигнал до критично ниски рейтинги "ВИП Брадър", ниже гаф след гаф, пише ПИК. Вече цял месец природозащитниците край морето надават вой, че "Игри на волята" руши природата назащитения плаж "Листи" от природен парк "Странджа" край Синеморец, а ето, че наблюдателни потребители на социалните мрежи уличиха екипа и в още издънки.

И двете са свързани с водещата на предаването Алекс Сърчаджиева. За промо видеото актрисата бе преобразена като амазонка, която се гмурка, катери планини и търси съкровища. Визията на чаровната Алекс обаче подозрително наподобява тази на Лекса - измислен персонаж от американския постапокалиптичен телевизионен сериал "Стоте", който се излъчва в ефира на Би Ти Ви Екшън от 2016 г. Лекса е командирът на съюзническите кланове на Грундер, разумен водач и силен воин.

Лекса и Алекс много си приличат - черно облекло, очи, които изпъкват на фона на наполовина покритото с черен грим лице и една и съща прическа. Нищо ново под слънцето! Другият гаф пък е в промо видеото, режисирано от Валери Милев. Клипчето започва със скок на Сърчаджиева в бездната, на дъното на която има езеро. Вече стана ясно, че с оглед безопасността на водещата, доста от опасните сцени са били поверени на каскадьорка.

Явно тя е отменила Алекс и на въпросната сцена край езерото, от което водещата излиза напълно суха - нито по костюма й с забелязват капчици вода, нито косата й е мокра.