Цветната и свежарска визия на Мария на турнето тази година вече си спечели многобройни комплименти и положителни отзиви. Освен с безспорните си хитове, певицата създава настроение в публиката и с начина, по който изглеждат заедно с балета й.

Както вече знаете, на цялото турне "Планета Дерби 2010” тя ще залага тоалета, който си е взела от един от най-известните курорти на Лазурния бряг - Сен Тропе. Той е дело на младия немския дизайнер Филип Плейн, който нашумя със специалната лимитираната серия кукла Барби, която облече по повод 50-годишния юбилей на най-известната детска играчка. От нея бяха произведени само 500 броя, като цената на всяка беше 1000 евро.

"Дрехите му са интересни с ексцентричните цветове и елементите, които използва. Модата му е ярка и младежка - това търсех", споделя Мария. Голям почитател на дизайнера е и Филип Киркоров. Черепите, които са акцент в тоалета на Мария на турнето, тази година са актуални и в колекциите на други световни марки - като Блумарин, от която пък са бижутата на певицата.

Източник: novfolk.bg