Последният мъж на Кали забърса жената на известен столичен милионер, разкриват от LifeOnline.bg. Според източници той гордо се хвалел с креватните си подвизи с руса дама на име Доли. Туроператорът не се посвенил да разправя за постиженията си на празника по случай рождения ден на сина си от фолк певицата.

Бившият на Кали разкри любовника й

Владимир гордо изтъквал, че е сменил Кали със знойната красавица Доли. С историите си той забавлявал възрастните гости на детското парти, с което се превърнал по-скоро в клоун. Той обикалял по масите и показвал от телефона си новата изгора, изтъквайки суперлативи за нея. „Как е възможно да обикаля гостите си и между децата им да се фука какво парче бил ударил?!“, възмущават се присъствали. „Никакъв срам, пълна комплексарщина, какво да ти кажа…“, коментирала майка завела детето си на партито, пред чиито мъж младият татко надълго и нашироко обяснявал какъв сваляч и омайник е.

Новата русокоса придобивка на омайника обаче не е някоя посредствена моделка или плеймейтка, напротив - тя е бившата жена до известен и много заможен столичен бизнесмен от когото наследила апартамент в Дубай и солидна сума пари като издръжка. Очевидно Владо манекенчето, както го наричат приятелите му, си пада по известни или богати жени, а ако може и двете заедно – най-добре.

Неговата сезонна работа като туроператор за английска фирма (само три месеца в годината) давала свободата на новата изгора да глези бившия на Кали, ако не с известност то с някоя друга екзотична почивчица в Дубай, отбелязва читател на lifeonline в сигнала си.

Припомнете си, че Кали и Владимир се разделиха миналата година, но певицата дълго време криеше краха в семейните отношения с любимия си мъж. Наскоро пред камерата на „Папараци“ изпълнителката на 4-4-2 разкри болезнената истина за разрухата обхванала личните й отношения с Влади. Тя разказа за психическия тормоз, униженията и обидите, които ежедневно трябвало да търпи. Владимир обаче подло отговори на жалбите на Кали с контра обвинения разтръбявайки в жълтата преса, че доскоро любимата му жена му била изневерила. Твърдения, за които така и не се появиха доказателства.