Синът на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева отказва секса и плътските удоволствия.

Владо Данаилов се е посветил изцяло на Бог и вярва в платоничната любов. Вчера той посрещна рождения си ден във Флорида. Пред "България Днес" той сподели, че не се е чул с баща си.

"Чуваме се, аз по-често му се обаждам, но не е всеки ден, разбира се. Той трудно се оправя с компютрите, а аз искам така да общуваме", казва Владо Данаилов. Наследникът на Ламбо продължава да работи в студио за масажи отвъд океана. Всеки ден след работа се среща с избрани хора, както той ги нарича.

"Заедно се молим, проповядваме", разказва синът на Кривошиева. Влади признава, че следи какво се случва у нас и много се разстроил от трагедията в Аспарухово.

"Бог ни изпраща своите сигнали, ние трябва да спасим първо душите си", убеден е Данаилов. Самият той казва, че прави всичко, за да стане по-добър човек. Влади си има приятелка, но не правят секс. Тя също като него вярва, че сексът е, за да се продължи родът. Самият Данаилов още не е готов да дари с внуци баща си. Според него и това ще стане, но не сега.

Владо Данаилов е научил от вестниците както за здравословните проблеми на баща си през зимата, така и за смъртта на Мария Данаилова.

"Той не обича да говори, таи всичко в себе си", казва синът му.