Актьорът Владимир Карамазов се обяви срещу фалшивите профили в социалните мрежи, от които непознати потребители контактуват с част от феновете му.

„С помощта на една приятелка репортнахме 6 от страниците във Фейсбук, които се представят за мен и пишат вместо мен. Фейсбук изтри пет от тях, за което съм много щастлив”, написа звездата от Three Bears Entertainment.

Оказва се обаче, че комуникацията между фалшивите профили и почитателите на Карамазов не е преустановена. От друга страница, представяща се за официална на колегата му Юлиан Вергов, е написано съобщение за „опита за покушение” срещу Владо.

От друга фалшива страница, представяща се за официална на Юлиан Вергов, е написано съобщение за „опита за покушение” срещу Владо.

От друга фалшива страница, представяща се за официална на Юлиан Вергов, е написано съобщение за „опита за покушение” срещу Владо.

„Много важно е да се разбере, че аз блокирах и премахнах тези страници, защото те са фалшиви, а истинските ми профили, за които лично аз и екипът ни се грижи, са си активни. Много ми е тъжно, че сега хората съчувстват на Карамазов за изтритите профили - виждам го по коментарите. Дано тези хора видят моя пост. Ще се борим докрай”, закани се актьорът.

Междувременно проверка на „Монитор” показа, че част от публикациите на въпросния фалшив профил на Вергов са недостъпни за всички потребители, а в галерията му са публикувани основно снимки от столична дискотека без лика на самия актьор.