Малко като човек отвътре и малко като човек отвън- така преживява загубата на семейство Данаилови извънбрачният му син на големия български актьор – Владимир.

"Аз все пак не съм част от семейството", припомни Владо Данаилов, който говори пред камерата на "Дневен ред" по TV7.

"Мария ме прие като човек",сподели той и разказа, че след участието си в популярно риалити се срещнал със семейство Данаилови и започнал да общува с Мария. Отношенията им напоследък били доста добри.

"Тя мислеше, че съм наивен, че съм идеолог човек, който опитва някакви неща, които няма как да станат в този свят, разказа още за отношенията си с покойната съпруга на баща си Валдо. Той обаче е убеден, че хората не бива да се отказват от желанието си да бъдат добри.

"Като отидох там, видях й сърцето, видях, че е добър човек, но е в затвор, както всички ние сме в затвор – ние сме дух в тяло", разсъждава още Владо. В този ред на мисли, той не намира смъртта й за мъчна, а смята, че тя така се е освободила от своя затвор.

Данаилов-младши разсъждава още върху това, че у нас хората рядко са способни да си помагат в такива моменти – напротив – те ги отежняват, слагайки още от своята мъка в тях.