"На пръв поглед съм добронамерен и мил човек, но всъщност не съм", самокритично призна Владо Карамазов пред Мон Дьо по Нова телевизия.

Звездата на Народния театър сподели, че с годините живее все по-затворено в малък кръг от приятели. В момента е и в антилюбовен период - няма връзка и не желае да има. По принцип актьорът не е от най-влюбчивите хора. Макар да е егоистично, той разкри, че не обича да нарушава зоната си на комфорт, но и страхът да не загуби близкия си човек му пречи да се отдаде на романтични страсти. Владо живее в постоянна тревога от загубата. "Когато се роди детето на брат ми, си казах:

"Боже, ето сега още един човек, за когото да се тревожа", сподели Карамазов.

Той се оплака и от дамите, които са твърде напористи и го обстрелват със сексуални намеци от всички страни.

"Проблемът ми със съвременните жени е, че са агресивни и заемат ролята на мъжете. Те искат да забременеят от тебе на първата седмица", отсъди Владо. Той не си пада по краткотрайни отношения, а в отсрещния човек търси противоположностите. Ролята на Иван в спектакъла "Арт" е най-любимата на Карамазов. Без изобщо да се замисли, актьорът разкри и коя е най-лошата - в "Зимна приказка" на Мариус Куркински.

"Представлението беше хубаво, но аз бях много зле. Мариус до ден днешен ми натрива сол на главата", разкри актьорът, който обаче не се страхува от провалите и твърди, че те учат на най-много неща. В момента обаче се намира на кръстопът. "Знаех какво искам до 36-ата си годишнина, но сега вече не знам. Не съм вярвал, че като стана на 37 и ще започна да мисля по-друг начин. Тази година съм решил да я посветя на размисъл и да реша какво ще правя до 65", закани се той.